Ihonhoitotuotteet ja meikit

Environ

Environ ihonhoitotuotteita myydään ainoastaan koulutettujen lääkäreiden ja kosmetologien kautta. Sarjan on kehittänyt Eteläafrikkalainen plastiikkakirurgi ja tuotteiden teho perustuu tarpeeksi suuriin A-vitamiini pitoisuuksiin, jotta näkyviä tuloksia saadaan aikaan. Hoidot aloitetaan pienillä pitoisuuksilla ja ihoa siedätetään pikkuhiljaa suurempiin pitoisuuksiin. Tarjoamme tehokkaita A-vitamiini ja antioksidanttihoitoja joilla voimme ratkaista sinunkin iho-ongelmasi. Environ tuotteet eivät sisällä myöskään ympäristölle haitallista mikromuovia.

SesDerma

SesDerman dermakosmeettiset tuotteet perustuvat erilaisiin happoihin. Kemialliset kuorinnat eli happohoidot nopeuttavat mm ihosolujen uusiutumista. Hoidoissa käytettäviä MediDerman happoja löytyy eri voimakkuuksilla, jotka vaikuttavat ihon eri syvyyteen ja näin voimme hoitaa monia eri iho-ongelmia.

CliniCare

Clinicare ihonhoitosarjan yksi parhaista ainesosista on sen pienimolekyylinen hyaluronihappo, jonka ansiosta sen imeytyvyys on erittäin hyvä. Hyaluronihapon yksi tärkeimmistä ominaisuuksista on sen kyky sitoa kosteutta, jopa tuhatkertaisesti. Hyaluronihapon taso laskee ikääntyessä, joten se on yksi tärkeimmistä komponenteista ikääntyvän ihon hoidossa.

Phyt`s biokosmetiikka

Phyt`s on ollut luomua jo yli 40 vuotta, jo silloin kun se ei ollut vielä muotia. Kaikki tuotteissa käytettävät aineet ovat 100% luonnollisia raaka-aineita. Ei säilöntäaineita, parabeeneja, synteettisiä väriaineita, phenoxyethanolia, pge:tä eikä gmo:ta. Jokaisessa hoidossa käytettävät tuotteet ovat yksittäispakattuja, joten ne ovat aina tuoreita ja puhtaita. 

Jane Iredale mineraalimeikit

Jokainen Jane Iredale - tuote on valmistettu parhaista farmakologisen tason mineraaleista, sekä muista aidoista, luonnosta saatavista ainesosista testaamatta tuotteita eläinkokeilla. Tuotteissa ei ole mineraaliöljyjä, talkkia tai synteettisiä väri-tai säilöntäaineita. Tuotteet valmistetaan ympäristöä kunnioittaen ja ne ovat hajusteettomia. Pahvipakkaukset sekä niissä oleva muste ovat biohajoavia.

Tuotteissa käytetään vain laadukkaimpia raaka-aineita, jotta voimme taata tyytyväisyyden tuotteen toimintaan, peittävyyteen, levittyvyyteen ja rakenteeseen. Korkealaatuiset mineraalit reagoivat valoon, joka antaa niille kuuluisan pehmeäpiirtoefektin. Käyttämämme puhtaat mineraalit ilman täyteaineita meikkipohjamme ja peitevoiteemme saavat aikaan erittäin hyvän peiton, jota ei tarvitse juurikaan korjailla.

RevitaLash

Revitalash ripsien hoitoseerumilla pidemmät ripset. Patentoitu yhdistelmä tieteellisesti tutkittuja kosmeettisia ainesosia auttaa sinuakin saamaan kauniit ja näyttävät ripset helpon päivittäisen käytön avulla.

NO75 Kollageeni

Number75 kollageeni sisältää hydrolysoitua kollageenia joka edistää merkittävästi ihon hyvinvointia. Tuotteen kollageeni muodostuu puhtaista ja luonnollisista bioaktiivisista kollageenipeptideistä. Ihon kosteuspitoisuus nousee ja kimmoisuus paranee ja juonteiden muodostuminen hidastuu. Hyvän imeytymisen vuoksi tuote tehoaa jo 2,5g päiväannoksella. Tuote sisältää hydrolysoidun kollageenin lisäksi myös C-vitamiinia, joka on välttämätöntä kollageenin muodostumiselle sekä hyaluronihappoa.

 

Ota yhteyttä »