Täyteainehoidot ja injektiohoidot

Vastuulliset täyteainehoidot Face & Bodysta 

Huulien muotoilut ja juonnetäytöt

Täyteaineilla voidaan kaunistaa ulkonäköä nopeasti ja vaivattomasti. Täyteaineiden yleisiä käyttötapoja ovat esimerkiksi huulten täyttäminen ja muotoilu sekä suu-nenäpielten ryppyjen silottaminen. Täyteaineita käytetään myös ihon elvyttämiseen ja kosteuttamiseen. Toipuminen on nopea ja tulokset ovat nähtävissä heti.

Hoidoissa käytämme laadukkaita Juvederm* tuotteita. Juvederm-täyteaineet sisältävät ihossa luontaisesti esiintyvää hyaluronihappoa, jonka ansiosta täyteainehoito kosteuttaa  ja silottaa ihoa välittömästi. Kasvoille saadaan hetkessä raikas, pirteämpi ja nuorekkaampi ilme.

Täyteainehoidon vaikutus säilyy iholla n, 6kk-2vuotta, ja aine poistuu iholta aineenvaihdunnan myötä.

.Pyrimme hoidoissa aina luonnolliseen lopputulokseen. Hoito suunnitellaan aina yksilöllisesti asiakkaan toiveet ja tilanne huomioon ottaen.

 

Täyteainehoidon hinta määräytyy käytettävän täyteaineen ja sen määrän mukaan.

Konsultaatio: 0€

 

 

Vital Injector täyttöliftaus 

Tavallisilla täyteaineampulleilla voidaan täyttää vain yksittäisiä juonteita. Vital Injector-laitteella voidaan injektoida hyaluronihappoa koko kasvoille pieniä määriä. Laitteessa on viisi neulaa joiden kautta hyaluronihappoa saadaan vietyä ihoon juuri oikea määrä tarkalleen haluttuun syvyyteen. Näin voidaan hoitaa koko kasvot. Hyaluronihapon hoitavan ja kosteuttavan vaikutuksen lisäksi saadaan aikaan myös neulauksen aiheuttama kollageenin tuotannon lisääntyminen. Jo kolme hoitoa kuukauden välein saa aikaan selkeästi näkyviä tuloksia.

Ota yhteyttä »