Ripset ja kulmat

 

Ripsienpidennykset Hoitola Face & Bodysta

Hoitola Face & Bodysta saat kauniit ripsienpidennykset laadukkailla ja turvallisilla ripsikuiduilla maailman johtavalta ripsienpidennysmerkiltä Xtreme Lashes . Joko hyvin luonnolliset tai halutessasi hyvinkin näyttävät. Ripsiteknikollamme Arjalla on vuosien kokemus ripsienpidennyksistä. Voit valita perinteiset Klassiset, Volyymit tai Mix pidennykset, joissa on sekä Klassisia että Volyymiripsiä. Halutessasi saat myös osapidennyksen. Ripset on hyvä huoltaa tarpeen mukaan joko 3:n tai 4:n viikon välein. Tulethan ripsienpidennykseen puhtain ripsin ilman meikkiä. Jos tulet huoltoon ja ripsesi on laitettu muualla niin mainitsethan asiasta.

Kestovärjäys 

Ripsien ja kulmien kestovärjäykset teemme laadukkailla ProfiLine ja Hairwell tuotteilla. Työn teemme huolellisesti ilman kirvelyä. Kulmat muotoilemme kehystämään kauniisti kasvoja. Kulmien kestovärjäyksellä ja muotoilulla saadaan aikaan kasvoja ryhdistävä vaikutus.

YumiLashes kestotaivutus

YumiLashes on täysin uudenlainen tapa taivuttaa ripsiä. Ripset taivutetaan silikoni tyynyjen avulla tyvestä ylöspäin, jolloin ripsiin saadaan näyttävyyttä uudella tavalla ja lyhyetkin ripset saavat aivan kuin lisää pituutta. Taivutus pysyy ripsissä 8-12 viikkoa.

YumiBrows kulmien laminointi eli kestomuotoilu 

YumiBrows kulmien laminointi eli kulmien kestomuotoilu tekee kulmistasi kauniit, huolitellut ja runsaamman näköiset. Laminoinnissa kulmat asetellaan tarkasti kauniiseen muotoon ja käsitellään kiinnitysaineella, jolloin kulmat jäävät haluttuun malliin. Lisäksi kulmat kestovärjätään ja muotoillaan ylimääräiset karvat poistaen. Lopuksi kulmiin laitetaan hoitava seerumi. Kulmia ei saa kastaa seuraavan 24 tunnin aikana. Kestotaivutus kestää kulmissa noin 4-6 viikkoa ja käsittely voidaan uusia 8 viikon kuluttua.

Ota yhteyttä »