Tehokkaat kasvohoidot Hoitola Face & Bodysta

 

Kasvohoidot tehdään aina yksilöllisesti asiakkaan tarpeet ja ihon kunto huomioiden 

 

Timanttihionta

Timanttihionta on koneellinen kuorinta, jolla saadaan tehokkaasti poistettua kuollut ihosolukko ihon pinnalta. Kuorinnan jälkeen iho on vastaanottavaisempi, joten hoitavat tuotteet imeytyvät paremmin. Sopii lähes kaikille ihotyypeille. Erityisesti elottomalle, harmaalle ja kuivalle iholle. Sarjahoidolla saadaan näkyvämpiä tuloksia erityisesti epätasaisen ja arpisen ihon hoidossa.

Happokuorinta

Kemiallisilla kuorinnoilla saadaan tehokkaasti tuloksia erilaisiin ihon ongelmiin. Pigmenttimuutoksiin, akneen, couperosaan ja ikääntymisen merkkeihin. Kuorinnat ovat turvallisia ja tehdään erivahvuisilla hapoilla. Miedoimmat hapot sopivat herkimmällekin iholle. Esim. Retinolikuorinta on nopea hoito, jolla saadaan jo yhdellä hoidolla huomattavasti kirkkaampi iho ja sarjahoidolla näkyvämpiä tuloksia.

PEPPLUS+ hoito

PEPPLUS+ on kiinteyttävä naamiohoito. Uutuushoito Koreasta, joka on kauneushoitojen edelläkävijä monessa suhteessa. Hoidossa iho ensin puhdistetaan, jonka jälkeen käytetään PEPPLUS+ kiinteyttävää ja kosteuttavaa puhdistusnestettä. Tämän jälkeen kasvoille levitetään kiinteyttävä geelinaamio, joka kovettuu voimakkaasti aiheuttaen supistavia liikkeitä kasvoilla. Naamio vaikuttaa noin 20-30 minuuttia. Naamion poistamisen jälkeen iholle levitetään kiinteyttävä, kirkastava ja kosteuttava seerumi. Tämän päälle vielä kiinteyttävä voide kasvoille ja silmänympäryksille. Iho on heti kirkkaampi ja vaaleampi. Suositellaan sarjana 4 kertaa viikon välein. 

Minilift

Minilift on kiinteyttävä naamiohoito. Kasvoille kovettuva naamio saa aikaan voimakkaita lihassupistuksia vilkastuttaen verenkiertoa ja tehostaen ihon aineenvaihduntaa. Erittäin hyvä hoito esim ennen juhlia. Iho on kirkas ja meikki pysyy kauniina vaikka pikkutunneille asti. Sopii hyvin myös epäpuhtaan ihon hoitoon.

Mikroneulaus

Mikroneulaus on tehokas ihon uudistushoito. Tehokas hoito ikääntyvälle iholle, pieniin pintaryppyihin, arpiin ja harmaalle elottomalle iholle. Hoidossa käytetään joko mikroneulausrullaa jossa on 1-1,5mm pituisia neuloja 165kpl tai 20 neulan LCN BeautyPad Pro mikroneulauskynää joka  avaa ihoon jopa 2000 mikrokanavaa sekunnissa. Kasvot tai muu hoidettava alue käydään läpi ja näin ihoon saadaan pienen pieniä mikroreikiä joiden kautta saadaan vietyä syvemmälle ihoon hoitavia aineita kuten hyaluronihappoa, mineraaleja ja hivenaineita jopa 80% tehokkaammin. Neulaus myös stimuloi ihon omaa kollageenituotantoa luonnollisella tavalla ja ihosta saadaan sarjahoidolla kiinteämpi, kirkkaampi  ja tasaisempi.Hoidon jälkeen iho punoittaa hieman, mutta on yleensä jo viimeistään seuraavana päivänä rauhoittunut.

Plasmahoito

Tehokas hoitomuoto silmäluomien kiinteytykseen, ryppyjen ja juonteiden häivytykseen sekä arpien hoitoon kasvoilla ja koko vartalolla. Uutuushoidolla voidaan kiinteyttää  löystynyttä luomen ihoa, pienentää roikkuvaa luomea, poistaa/häivyttää ns harakanvarpaita ja poistaa pigmenttiläiskiä. Menetelmä perustuu Plasmaan, joka reagoi ihosta nousevan kosteuden kanssa ja aiheuttaa pienen salaman. Salama tuottaa iholle runsaasti lämpöä ja kutistaa ihoa heti huomattavasti, mutta edistyminen jatkuu vielä noin kolme kuukautta jolloin nähdään lopullinen tulos. Hoitokohteeseen muodostuu pieni rupi, joka häviää 5-15 päivässä. Hoito tehdään pintapuudutuksella eikä näin ollen ole kivulias. Hoidon jälkeen tulee välttää ihon kastamista ja esim saunomista kunnes rupi on irronnut. Myöskään meikkiä ei saa laittaa iholle ruven vielä ollessa.

Vital Injector mesoterapia

Vital Injector on koneellista injektointia. Laitteessa olevalla 5-neulaisella hoitopäällä saadaan injektoitua hivenaineita ja mineraaleja sisältävä ampulli juuri oikeaan syvyyteen ja tarkalleen haluttu määrä. Näin voidaan hoitaa koko kasvot, kaula tai decoltee. Hyaluronihappo sitoo kosteutta ihoon jopa tuhatkertaisesti. Hoitavien aineiden lisäksi neulaus stimuloi omaa kollageenin tuotantoa. Jo yhden hoidon jälkeen iho on selkeästi hehkeämpi ja kuulaampi. Sarjahoidolla saadaan todella hyviä tuloksia. 

Biorevitalisaatio

Biorevitalisaatio on tehokas ihoon injektoitava hyaluronihappohoito ikääntymistä vastaan. Sopii kaikille ihotyypeille. Biorevitalisaatio ei ole täyteainehoito, eikä sillä siis pyritä muuttamaaan kasvojen piirteitä, joten tulos on hyvin luonnollinen. Hoidon jälkeen ihosi näyttää nuorekkaammalta, hehkeältä, tasaisemmalta ja kirkkaammalta. Sopii erityisesti iholle, jossa on  pintaryppyjä, arpia ja kuivuutta. Suositus 3 kertaa noin kolmen viikkon välein, mutta jo yksi kerta kosteuttaa ja parantaa ihon laatua selkeästi.


Ota yhteyttä »