Vartalohoidot

LPG-vartalonmuokkaus-ja selluliittihoidot Face & Bodysta

LPG-hoito on tehokas ja luonnollinen hoitomuoto. Ainoa hoitomuoto kauneudenhoitoalalla joka on tieteellisesti tutkittu n. 145 tutkimusta. LPG- hoidolla voidaan mm. tasoittaa tehokkaasti muhkuraista selluliitti-ihoa, poistaa nestettä, muokata rasvakudosta ja kiinteyttää ihoa.  Sopii hyvin myös urheilijoille palautumiseen, lihashuoltoon ja aineenvaihdunnan parantamiseen.

LPG on alipaineella tapahtuvaa imurullausta, joka kohottaa ihonalaiskudosta ja motorisoidut rullat muokkaavat ja stimuloivat sidekudosta, parantaen neste-ja verenkiertoa. Aineenvaihdunta vilkastuu ja rasvan poistuminen solusta tehostuu. Veltostunut kudos kiinteytyy kollageenin ja elastiinin vahvistumisen myötä.  Hoitoa suositellaan sarjahoitona 10-15 kertaa 2-3 kertaa viikossa selluliittiin, vartalon muokkaukseen ja kiinteytykseen. Nesteen poistoon ja lihashuoltoon saattaa riittää 1-3 kertaa. 

Kysy sarja-alennuksia.                                                                                                             

Lue lisää  https://www.endermologie.com

Aroma vartalonhieronta

Aroma hieronnalla saadaan aikaan kokonaisvaltaista hyvänolon tunnetta. Hieronnassa käytetään aromaattisia öljyjä, jotka sisältävät erilaisia vaikuttavia aineita ja näillä saadaan aikaan monia myönteisiä vaikutuksia. Oikean öljyn valinnalla voidaan hoitaa esim. rasittuneita tai kipeytyneitä lihaksia, turvotusta, väsymystä ja virkistää mieltä ja koko kehoa.

Ei suositella raskaana oleville eikä imettäville.

Mesoterapiaa ja mikroneulausta vartalolle

Mesoterapialla voidaan hoitaa myös vartalon alueen arpia ja samalla kiinteyttää ihoa. Sarjahoitona noin 6krt 4:n viikon välein

Ota yhteyttä »