Ripset ja kulmat

 

Xtreme Lashes ripsienpidennykset Hoitola Face & Bodysta

Hoitola Face & Bodysta saat kauniit ripsienpidennykset laadukkailla ja turvallisilla ripsikuiduilla maailman johtavalta ripsienpidennysmerkiltä Xtreme Lashes . Joko hyvin luonnolliset tai halutessasi hyvinkin näyttävät. Ripsiteknikollamme Marialla on usean vuoden kokemus ripsienpidennyksistä. Voit valita perinteiset Klassiset, Volyymit tai Mix pidennykset, joissa on sekä Klassisia että Volyymiripsiä. Halutessasi saat myös osapidennyksen. Ripset on hyvä huoltaa tarpeen mukaan joko 3:n tai 4:n viikon välein. Tulethan ripsienpidennykseen puhtain ripsin ilman meikkiä. Jos tulet huoltoon ja ripsesi on laitettu muualla niin mainitsethan asiasta.

Kestovärjäys

Ripsien ja kulmien kestovärjäykset teemme laadukkailla ProfiLine ja Hairwell tuotteilla. Työn teemme huolellisesti ilman kirvelyä. Kulmat muotoilemme kehystämään kauniisti kasvoja. Kulmien kestovärjäyksellä ja muotoilulla saadaan aikaan kasvoja ryhdistävä vaikutus.

Yumi Lashes kestotaivutus

Yumi Lashes on täysin uudenlainen tapa taivuttaa ripsiä. Ripset taivutetaan silikoni tyynyjen avulla tyvestä ylöspäin, jolloin ripsiin saadaan näyttävyyttä uudella tavalla ja lyhyetkin ripset saavat aivan kuin lisää pituutta. Taivutus pysyy ripsissä 8-12 viikkoa.

Ota yhteyttä »