Ripset ja kulmat

 

Ripsienpidennykset Hoitola Face & Bodysta

Hoitola Face & Bodysta saat myös kauniit ripsienpidennykset laadukkailla GlamLashes minkkiripsillä. Joko hyvin luonnolliset tai halutessasi hyvinkin näyttävät. Ripsiteknikollamme Dianalla on usean vuoden kokemus ripsienpidennyksistä. Voit valita perinteiset Klassiset kestoripset, Volyymit tai FLAT-ripset, jotka saavat aikaan illuusion paksummista ripsistä, mutta ovat silti erittäin kevyet. Jos et osaa valita voit ottaa Mix pidennykset, joissa on sekä Klassisia että Volyymiripsiä. Halutessasi saat myös osapidennyksen. Ripset on hyvä huoltaa tarpeen mukaan joko 3:n tai 4:n viikon välein. Tulethan ripsienpidennykseen puhtain ripsin ilman meikkiä. Jos tulet huoltoon ja ripsesi on laitettu muualla niin mainitsethan asiasta.

Kestovärjäys

Ripsien ja kulmien kestovärjäykset teemme laadukkailla ProfiLine ja Hairwell tuotteilla. Työn teemme huolellisesti ilman kirvelyä. Kulmat muotoilemme kehystämään kauniisti kasvoja. Kulmien kestovärjäyksellä ja muotoilulla saadaan aikaan kasvoja ryhdistävä vaikutus.

Yumi Lashes kestotaivutus

Yumi Lashes on täysin uudenlainen tapa taivuttaa ripsiä. Ripset taivutetaan silikoni tyynyjen avulla tyvestä ylöspäin, jolloin ripsiin saadaan näyttävyyttä uudella tavalla ja lyhyetkin ripset saavat aivan kuin lisää pituutta. Taivutus pysyy ripsissä 8-12 viikkoa.

Ota yhteyttä »