Kestopigmentointi Face & Bodysta

Microblading

Microblading on hieman kuten tatuoiminen, mutta siinä on hyvin suuria eroja pysyvään pigmentointiin verrattuna. Microblading tekniikalla oikein tehdyt kulmat häviävät ihosta kokonaan noin vuodessa. Toimenpiteen aikana pigmenttiä laitetaan ihon pintakerrokseen epidermiksen ja dermiksen väliin. Microblading toimenpiteellä saadaan luotua puuttuvat kulmakarvat, vahvistettua omia kulmakarvoja ja korjattua kulmakarvojen muotoa.

Tämä tarkoittaa myös, että jos tulosta haluaa ylläpitää, täytyy kulmiin tehdä uusi touchup n. 10-12 kk:n jälkeen ensilaitosta.

Pigmentit eivät sisällä raskasmetalleja eikä niitä ole testattu eläimillä, eivätkä ne ole haitallisia iholle                                                                          Ehdoton käytäntömme on, että kulmien ottaja on 18 vuotta täyttänyt

Esteitä kulmien laitolle:

Roaccutan kuuri (viimeisimmästä hoidosta kuusi kuukautta)

Syöpähoidot (kysy lääkäriltä milloin on mahdollista)

Raskaus

HIV

Verenohennuslääkkeet

Diabetes (pyydä lupa lääkäriltäsi)

Vahva verenpainelääkitys (pyydä lupa lääkäriltäsi)

Verenvuototauti

Puudutusaineallergia

Tulehdus

Ihottuma kulmien alueella ja keloiditaipumus

Jos ihossasi on luomia kulmien alueella ne täytyy kiertää

Kulmat tai silmienrajaukset kestopigmentoinnilla

Perinteisellä kestopigmentoinnilla kulmat ja silmienrajaukset. Pigmentointi kestää iholla ihotyypistä riippuen 2-5 vuotta, joskus jopa pidempäänkin. Kestopigmentointi helpottaa kiireisiä aamuja ja näytät huolitellulta myös urheillessa ja uidessa. Kulmien malli ja väri suunnitellaan asiakkaan kanssa yhdessä ja pigmentointi aloitetaan kun asiakas on hyväksynyt mallin. Pigmentoinnissa käytetään puudutetta, joten toimenpide on kivuton. Pigmentoinnin jälkeen on saunomista, hikoilua ja uimista vältettävä kolmen päivän ajan. Pigmentointi vaatii aina vähintään kaksi käsittelykertaa ja vahvistus tehdään noin neljän viikon kuluttua.

Ota yhteyttä »